Keitä olemme?

Olemme kolme kaveria, joita yhdistää intohimo kiinteistöalaan. Meillä on laaja ja pitkä kokemus kiinteistöjen hankkimisesta, niiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä asuntojen vuokraustoiminnasta.

Strategiamme on ostaa kokonaisia, hyväkuntoisia ja remontoituja kerrostalokiinteistöjä ja vuokrata asunnot edullisesti yksityisille ihmisille.

Leo Heinonen

Leo on ryhmämme eteenpäin vievä voima ja visionääri, joka perustaa asunto-osakeyhtiön käden käänteessä. Hän pystyy näkemään asiat laajemmassa kuvassa. Leo asuu perheensä kanssa Sipoossa.

Arto Krootila

Arto on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on tehnyt mittavan uran kiinteistöjen kuntoon ja niiden rakentamisessa havaittujen ongelmien ja puutteiden puolueettomana selvittäjänä. Arton kyky laatia luotettava kuntoarvioraportti rakennuksesta kuin rakennuksesta on ilmiömäinen. Arto asuu perheineen Helsingissä.

Paul Öhrnberg

Paul on luovasti ajatteleva ja luonteva verkostoituja. Ulospäinsuuntautuneisuutensa ja peräänantamattomuutensa ansiosta hän pystyy löytämään talojen ostomahdollisuuksia pienimmästäkin pitäjästä. Paul asuu perheensä kanssa Helsingissä.